پشتیانی 24 ساعته کارشناسان بهترین کیفیت با قیمت مناسب ارسال سریع و مطمئن به تمام کشور
     

راهکارهای اجرایی کنترل کیفیت و بهداشت آب در مرغداری گوشتی

آب مانند خوراک طیور،کنسانتره،دان اردی یا آماده،مواد ویتامینه،دما،نور،شرایط محیطی یکی دیگر از فاکتورهای مهم در پرورش طیور می باشد که به عنوان ماده تشکیل دهنده بدن پرندگان اغلب از نظر کیفیت و بهداشت مورد بی توجهی قرار میگیرد.کیفیت و بهداشت آب نقش بسزایی در سلامت پرندگان بویزه سلامت دستگاه گوارش دارد.

عوامل بیماری زای مهمی کلی باسیل ها،سالمونلا و ... میتوانند از طریق آب آشامیدنی پرندگان را آلوده و بیمار نمایند. کیفیت آب مصرفی مرغداری در اثر بخشی بسیاری از ترکیبات ضدعفونی کننده نقش مهمی دارند،کیفیت آب اشامیدنی مرغداریها در میزان تاثیر

داروها بویژه بسیاری از انتی بیوتیک ها حائز اهمیت است.و برکیفیت عملیات واکسیناسیون آشامیدنی تاثیر بسزایی دارد. و نقش بسیار مهم و انکار ناپذیری بر میزان رشد ، ضریب تبدیل و سود آوری گله ها دارد.

نکات کلیدی در کنترل کیفیت و بهداشت آب در مرغداری

حداقل یکبار در سال کیفیت آب مصرفی مرغداری را از نظر میکروبی و شیمیایی آزمایش کنید.

در صورت وجود مشکل در کیفیت آب یا بروز مشکلات گوارشی یا تغیر منبع تامین آب، آزمایش مجدد انجام دهید.

آزمایشگاه های سازمان آب منطقه ای بهترین محل برای ارسال نمونه آب و سنجش کیفیت شیمیایی و میکروبی است.

اگر کیفیت شیمیایی آب خارج محدوده قابل قبول و حد تحمل سلامت پرندگان بود لازم است به فکر تصفیه یا تغییر منبع تامین آب بود.

در صورت تصمیم به نصب تجهیزات تصفیه و با توجه به کیفیت آب ،لازم است با کارشناسان آب مشاوره شود.

از نصب هرگونه تجهیزات بدون بررسی کیفیت اولیه آب و بدون نظر تخصصی و کارشناسی بپرهیزید.

یکی از روش های تصفیه آب (شنی،رزینی،ترکیبی،فیلترهای ممبران و روش آر.او ) هرکدام با توجه به میزان سختی یا شوری آب مصرفی مرغداری ها با نظر کارشناس متخصص کیفیت آب قابل اجرا می باشد.

در صورت نصب تجهیزات تصفیه آب، روش کارکرد و استفاده صحیح از آن به سرکارگر یا مسئول فنی آموزش داده شود.

تجهیزات تصفیه اب به مانند ژنراتور مرغداری باید بصورت دوره ای و روتین سرویس و نگهداری شوند.

جدول استاندارد آب اشامیدنی در مرغداری گوشتی